Heinäkuun juoksuryhmistä kiitosta ja uutta oppia

Namaste

Kuva: Aura Nukari

”Opin juoksemisesta enemmän tämän Team Trainingin aikana, kuin mitä olen oppinut koko elämäni aikana. Juoksutekniikan oppimisen lisäksi erilaisten harjoitusten tekeminen oli piristävää vaihtelua arkipäiväiseen treenaamiseen, jos kaipaa vaihtelua ja jotain uutta. Kaiken kaikkiaan ehdottomasti oli osallistumisen arvoista. Susanna oli aivan loistava valmentaja, joka otti kaikki ryhmäläiset huomioon ja antoi paljon palautetta. Hän myös sai itseni ajattelemaan juoksemista ja että miten siinä voisi kehittyä, joka on itselleni hyvin tärkeää kaikessa tekemisessä. Kiitos!” EasyFit Herttoniemen Juoksu Team Trainingiin osallistunut

”Innostava ja osaava valmentaja. Todella hyvä poikkileikkaus siitä mitä muuta juoksu voi olla kuin lenkkeilyä.” FlowSister Juoksu-pienryhmävalmennukseen osallistunut

FlowSisterin heinäkuun aikana pitämästä kahdesta pienjuoksuryhmästä tuli paljon kiitosta. Kyselypalautteen pohjalta tiimivalmennuksen parasta antia olivat juoksutekniikka ja -asentoharjoitteet sekä henkilökohtainen palaute. Osallistujat kertoivat oppineensa muun muassa seuraavia juoksuharjoitteluun liittyviä asioita:

”Eri lihasryhmien, kuten pakarat oikea hyödyntäminen”

”Lantion asennon ja lantiosta/keskivartalosta lähtevän voimantuoton merkitys. Harjoituksia omaan treeniin.”

”Oma kehotuntemus ja -tietoisuus kehittyi ja sai uutta mielenkiintoista ulottuvuutta.”

”Hyviä uusia harjoitteita mitä ei ole tullut tehtyä ennen – yleisurheilu / juoksurata fiilistä.”

”Käsien käyttäminen. Nilkan asento. Oikeaoppinen juoksuasento.”

”Opin, että juoksu on paljon vaikeampaa kuin kuvittelinkaan :).”

Tulevaisuutta ajatellen pienryhmäharjoittelun sisältöön toivottiin lisää jatkuvuutta sekä enemmän vinkkejä siihen, miten ryhmässä opittua voi hyödyntää myöhemmin omassa juoksuharjoittelussaan. Pyrin huomioimaan tämän seuraavia pienryhmävalmennuksia suunnitellessa.

FlowSister kiittää antoisista yhteisistä hetkistä! Oppimisen ilo on molemminpuolista. Namaste!

FlowSister – Susanna Jussila on juoksuun ja joogaan erikoistunut koulutettu personal trainer ja hyvinvointivalmentaja. FlowSister toimii pääkaupunkiseudulla ja tuo palvelut tarvittaessa vaikka kotiisi. Lue lisää kohdasta Valmennuspaketit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s