Lähtölaskenta Italiaan – Susanna & Aura esittäytyy

Mitä tapahtuu, kun joogaava juoksija ja juoksusta haaveileva joogi lähtevät yhdessä urheilukentälle? Voi syntyä vaikka ajatus uudenlaisesta, kaksi intohimoa yhdistävästä retriitistä.

”Joogan ja juoksun Yin & Yang” -kokonaisvaltaisen harjoittelun retriitti järjestetään Yoga Italiassa 25.6-2.7.2016. Viikon aikana tutkimme, mikä ja miksi yhdistää joogaa ja juoksua? Voisiko joogan avulla saavutettu tasapainon ja rauhan olotila seurata juoksulenkille? Entä toisiko juoksun dynaaminen rytmi maan voimaa joogamatolle? Haemme lihaskuntoa juoksuharjoituksista joogamatoille, mielen- ja kehonhuoltoa matoilta maastoon.

Yin ja yang –energiaa viikon aikana tarjoilevat juoksuun & joogaan suuntautunut personal trainer Susanna Jussila ja joogaopettaja Aura Nukari. Tässä lyhyesti meistä.

SusannaSusanna mv
Liikkuminen on minulle ennen kaikkea intohimo – tapa oppia, elää ja ilmaista itseäni. Teen työkseni henkilökohtaista valmennusta, vedän juoksuryhmiä, ohjaan joogaa ja sisäpyöräilyä. Personal trainerin työssäni pyrin välittämään erityisesti kahta tärkeäksi kokemaani asiaa: liikunnan iloa ja oman kehon tuntemusta.

Oma liikuntataustani on yleisurheilussa. Harrastin pikajuoksua SM-tasolla 20-vuotiaaksi asti. Juoksu on edelleen lajeista rakkain. Sen lisäksi haastan itseäni muun muassa aikuisten telinevoimistelussa ja erilaisilla kehonpainoharjoitteilla. Tarvittavaa tasapainoa ja pysähtymistä haen joogamatolta ja runoilun parista.

Juoksuvalmentajana pyrin tarjoamaan lempeää haastetta niin keholle kuin mielelle. Olen innostunut erityisesti juoksutekniikkaa, koordinaatiota ja kehontuntemusta parantavista harjoitteista. Vaikka juoksussa tarvittava energia on dynaamista, koen joogan tutkiskelevan ja leikkisän lähestymistavan soveltuvan erinomaisesti myös juoksuharjoitteluun. Tunneillani saa usein testata, ihmetellä ja oivaltaa.

Aura
Tietoinen liikkuminen ja kehollisuuden tutkimusmatka alkoi kohdallani Viidestä tiibetiläisestä riitistä, pilateksesta ja erilaisista tanssilajeista. Inspiroiduin moneksi vuodeksi astangajoogasta, kunnes kehon viestejä kuunnellen kiinnostus myös ’vapaamuotoisempaan’ joogaan heräsi. Sittemmin joogapolkuani ovat valaisseet oman tiensä kulkijat Vanda Scaravelli sekä yinjoogan ja anatomian tuntija Paul Grilley.

Oma keho on kuitenkin ollut suurin opettajani. Ohjauksessani kannustankin jokaista kokemaan liikettä sisältä päin, rohkaisen luottamaan oman kehon viisauteen ja kiinnostumaan sen välittämistä tuntemuksista. Parhaimmillaan tietoinen joogaharjoitus tuo meitä lähemmäksi itseämme, meitä ympäröivää luontoa ja muita ihmisiä.

Ohjaukseni peruspilareita ovat juureva yhteys maahan, sieltä nouseva tuki luustoon ja lihaksistoon, anatomisesti turvallinen harjoittelu, hengityksen suuntaaminen kehossa, virtaava liike sekä uteliaisuus, luovuus ja ilo joogan äärellä.
Olen ohjannut joogaa vuodesta 2003 ja kouluttautunut joogaopettajaksi (Still Flowing Yoga, RYS200).AuraKollaasi

Lisätietoja retriitistä täältä: https://flowsister.fi/jooga-ja-juoksuretriitti-2016/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s