Suositukset

”Susannan avulla sain toteutettua haaveeni viikon Lapin ruskavaelluksesta painavan rinkan kanssa. Selkäni ei ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa ja matka jännitti – suorastaan pelotti ajatus rinkan kantamisesta. Puolessa vuodessa saimme Susannan kanssa selkäni siihen kuntoon, että reissu onnistui loistavasti. Laiskana liikkujana olen kokeillut muutamaakin personal traineria suuremmin innostumatta. Susannan tyyli oli aivan erilainen ja minulle ehdottomasti toimivin. Ensimmäistä kertaa innostuin harjoittelusta! Briljanttia oli myös se, että saliohjelman lisäksi sain ohjelman, jota voi toteuttaa kotona, mökillä, missä vaan. Suosittelen Susannaa todella lämpimästi.”

Reija Könönen

”Olen tehnyt Susannan kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ajan. Susannalla on ilmiömäinen kyky tunnistaa ihmisen elämäntilanne ja miettiä liikunta- ja ravintosuositukset sen mukaan. Herkkävaistoisesti Susanna osaa myös vinkata pieneltä kuulostavia asioita, jotka saattavat olla lopputuloksen tai motivaation kannalta ratkaisevia.

Omia tavoitteina näinä vuosina ovat olleet ryhdin parantaminen, työkykyä ja elämäniloa vahvistava peruskunto sekä lihaskunnon kehittäminen koripallo-harrastuksen uudelleen aloittamiseksi. Kaikki tavoitteet ovat toteutuneet.

Käytän liikuntaan korkeintaan saman verran aikaa kuin ennenkin, mutta olen merkittävästi paremmassa kunnossa, koska Susanna on miettinyt tarkkaan, mihin aikani käytän.

Minulle sopii ajattelu, jossa teen viikoittain tietyt kokonaisuudet, jotka on mietitty niin, että ne on tehtävissä liki missä tahansa tilassa ja mihin tahansa kellon aikaan.”

Pilvi Torsti, töissä käyvä kolmen lapsen 43-vuotias äiti

”Aloitin treenaamisen Susannan kanssa tammikuussa 2015. Tarkoituksena oli puolen vuoden aikana tehdä sohvaperunasta iloinen liikkuja, jolle liikunta on osa arkipäivää. Helpommin mitattavia tavoitteita olivat painonpudotus ja Naisten kymppi juosten läpi. Nyt kesäkuussa 2015 voin ilolla todeta kaikkien tavoitteiden toteutuneen.

Puolen vuoden aikana olen oppinut, että kaikki lähtee itsestä: jos on halua, niin pystyy lähes mihin vain. Aina en itse jaksanut uskoa onnistumiseeni, mutta Susanna uskoi minunkin puolestani. Olen myös oppinut olemaan itselleni armollinen: Aina ei kaikki suju kuten on suunnitellut, mutta sitten vain täytyy nollata tilanne ja jatkaa eteenpäin. Pienet takapakit kuuluvat elämään.

Parasta valmennuksessa on ollut sen monipuolisuus. Viikko-ohjelmat on suunniteltu kokonaisvaltaisiksi ja tarjolla on ollut myös erilaisia vaihtoehtoja. Susanna ei ole ollut mikään piiskuri vaan enemmänkin vierellä kulkija, jolta on saanut tukea ja apua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö Susanna laittaisi tekemään töitä…

Valmentajana Susanna on kuunteleva ja innostava. Susannan valmennus sopii mielestäni henkilölle, joka haluaa tehdä pitkäjänteisesti töitä hyvinvointinsa ja tavoitteidensa eteen. Sellaiselle, joka haluaa oppia liikkumaan monipuolisesti ja kokeilla uusia asioita. Ja jolle mielen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin kehon hyvinvointi.”

Reetta Wirman

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s