Suositukset

”Aloitin treenaamisen Susannan kanssa tammikuussa 2015. TarkoituReettaksena oli puolen vuoden aikana tehdä sohvaperunasta iloinen liikkuja, jolle liikunta on osa arkipäivää. Helpommin mitattavia tavoitteita olivat painonpudotus ja Naisten kymppi juosten läpi. Nyt kesäkuussa 2015 voin ilolla todeta kaikkien tavoitteiden toteutuneen.

Puolen vuoden aikana olen oppinut, että kaikki lähtee itsestä: jos on halua, niin pystyy lähes mihin vain. Aina en itse jaksanut uskoa onnistumiseeni, mutta Susanna uskoi minunkin puolestani. Olen myös oppinut olemaan itselleni armollinen: Aina ei kaikki suju kuten on suunnitellut, mutta sitten vain täytyy nollata tilanne ja jatkaa eteenpäin. Pienet takapakit kuuluvat elämään.

Parasta valmennuksessa on ollut sen monipuolisuus. Viikko-ohjelmat on suunniteltu kokonaisvaltaisiksi ja tarjolla on ollut myös erilaisia vaihtoehtoja. Susanna ei ole ollut mikään piiskuri vaan enemmänkin vierellä kulkija, jolta on saanut tukea ja apua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö Susanna laittaisi tekemään töitä…

Valmentajana Susanna on kuunteleva ja innostava. Susannan valmennus sopii mielestäni henkilölle, joka haluaa tehdä pitkäjänteisesti töitä hyvinvointinsa ja tavoitteidensa eteen. Sellaiselle, joka haluaa oppia liikkumaan monipuolisesti ja kokeilla uusia asioita. Ja jolle mielen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin kehon hyvinvointi.”

Reetta Wirman

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s