Valmennuspaketit

DSC_5931.JPGKuva: Aura Nukari

FLOWSISTER -VALMENNUSPAKETIT

Haluatko oppia pitämään kehostasi parempaa huolta? Tavoitteletko energisempää arkea, kepeämpää juoksuaskelta tai kenties totaalista elämäntaparemonttia? FlowSisterin monipuolisista jooga-, juoksu- ja personal training -valmennusvaihtoehdoista löydät vastauksia erilaisiin tarpeisiin.

JOOGAOPETUS
Kiristääkö kehoa? Käykö mielesi jatkuvasti ylikierroksilla? Tai tuntuuko siltä kuin liikkumisestasi puuttuisi tasapaino? Joogaopetus suunnitellaan Sinun tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. Fokuksena voi olla esimerkiksi kehonhuolto, liikkuvuuden parantaminen, kehotietoisuuden lisääminen tai stressinhallinta.

Opetus tapahtuu kotonasi pääkaupunkiseudulla tai kesäisin esimerkiksi puistossa. Välineiksi riittää avoin mieli ja joogamatto.

Hinta (sis. alkukartoituksen):
-yksittäinen opetuskerta 95e
-vähintään kolmen opetuskerran paketti 80e/h

Ohjaan myös pienryhmä- ja yritystunteja. Ota yhteyttä ja kysyy lisää!

JUOKSUVALMENNUS
Onko juoksutekniikka hakusessa? Puuttuuko harjoittelustasi nousujohteisuus? Haluaisitko kehittää nopeuttasi? Tai kaipaatko uusia ideoita vanhan lenkkipolun tilalle? Olitpa sitten aloittelija, entinen kilpailija tai nykyinen kuntoilija, juoksuvalmennus suunnitellaan Sinun tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan.

Valmennus tapahtuu kevät-kesä ja syysaikaan jollakin pääkaupunkiseudun urheilukentistä tai lenkkipoluista, talviaikaan esimerkiksi Eläintarhan putkessa tai Kisahallin juoksusuoralla.

Hinta (sis. alkukartoituksen):
-yksittäinen valmennuskerta 95e
-vähintään kolmen valmennuskerran paketti 80e/h
-3kk nousujohteinen harjoitussuunnitelma 150e

Tarjoan myös pariskunta- ja pienryhmävalmennuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PERSONAL TRAINING –VALMENNUS
Etsitkö tsempparia elämäntapamuutokseen, buustia hyvinvoinnistasi huolehtimiseen tai kenties entistä monipuolisempaa näkökulmaa fyysiseen harjoitteluun? Personal training -valmennuspaketti suunnitellaan Sinun tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen työskentely mahdollistaa näkyvät ja tuntuvat tulokset – olitpa sitten matkalla entistä ehompaan oloon tai voimakkaampaan kehoon.

Salijäsenyys ei ole välttämätön. Kuntosaliharjoittelun sijaan harjoitusohjelmasi voidaan suunnitella myös kotona tehtävän lihaskuntoharjoittelun, juoksun ja/tai joogan ympärille.

Personal training -valmennuspaketit sisältävät aina alkukartoituksen, kirjalliset harjoitusohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostikonsultoinnin.

Paketin hinta räätälöidään tapaamiskertojen ja sisällön pohjalta:
-alkutestit 80e
-valmennustapaamiset 80e/h
-3kk nousujohteinen harjoitussuunnitelma 150e
-ravintoanalyysi ja neuvonta 150e
-viikkoseuranta 35e/kk
-väli- ja lopputestit 80e

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä ja kysyy lisää! Tarvittaessa voimme räätälöidä paketin sisällön myös sinun toiveidesi mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s